Testauksen Johtaminen

Tämä kurssi ei sovi sinulle, jos asiakkaasi, esimiehesi ja kollegasi ymmärtävät jo, miten testaus tulee tehdä.

Jos organisaatiosi testaustavat kuitenkin kaipaavat tasonkorotusta, Testauksen Johtaminen -kurssi on täsmäosuma sinulle!

Kahdessa päivässä opit menetelmän, miten testausta suunnitellaan ja johdetaan titteliisi katsomatta.

Seuraava kurssi

Helsingissä: 28.-29.11.2019

days
hours
minutes
seconds
days
hours
minutes
seconds

DAYS              HOURS              MIN                 SEC

(Eventbrite)

Testausasiantuntija, Veikkaus

"Voisiko mistään jäädä huonoa fiilistä, jos kurssin vetäjä on noin motivoitunut ja asiansa osaava. Positiivinen asenne ja mielentilahan voi pelkästään vain tarttua "oppilaisiinkin". Kiitos!"

Testaaja,

Samlink

"Sain puhtia ja uutta intoa omiin tehtäviini sekä vastauksia kysymyksiin, joita olen miettinyt jo pidemmän aikaa. Lisäksi löysin uusia tapoja ja ehdotuksia, miten voin parantaa tasoani työni parissa."

Viiden tähden kurssikokemus!

Testausasiantuntija,

Solteq

"Testaus on jatkuvaa oppimista. Ammattilaiset erottuvat oppimiskäyrän kulmakertoimesta. Tämä kurssikokemus nostaa testauksen suunnittelun ja johtamisen kulmakerrointa kertaluokkaa korkeammalle."

Harkitsetko vielä?

Auta meitä auttamaan sinua! Jätä tähän yhteystietosi ja olemme pian yhteydessä!

Testauksen tärkein oivallus!

Jos olet jo tyytyväinen testauksenne tilanteeseen ja omaan ammatilliseen asemaasi, tätä pidemmälle ei kannata edetä. Jos kuitenkin janoat viisaampaa testausta, tule mukaan!

Klikkaa Ilmoittaudu -nappia näillä sivuilla tai jättää oheiselle lomakkeelle yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Storytools of Testing -kirja osana kurssia

Testauksen tarinatyökalut on kirja jonka avulla muutat asiakkaidesi, esimiestesi ja kollegoidesi käsityksen testauksesta!

Storytools of Testing -kirja antaa sinulle työkalut johtaa organisaatiosi testausta titteliisi katsomatta.

Kun ilmoittaudut kurssille nyt, lähetän sinulle heti postissa kaksi kovakantista versiota kirjasta omistuskirjoituksella! Toinen on sinulle, toinen lahjaksi kollegallesi!

Voit toki tilata kirjan myös itse tästä:

Miksi ihmeessä tulisit kurssille?!

Tietenkään sinun ei kannata tulla, jos epäilet... Tai jos osaat jo. Jos kuitenkin olet utelias, voin kertoa, että nämä neljä evästä ovat muuttaneet jo satojen osallistujien suhteen testaukseen!

Johtajuutta

Sinä tiedät jo mikä testauksessa on viisasta. Kurssilla opit tartuttamaan oivallukset asiakkaisiin, esimiehiin ja kollegoihinkin!

Nopeutta

Opit suunnittelemaan testauksen uudella tavalla ja karsimaan epäolennaiset työvaiheet. Turhien töiden karsiminen tekee testauksesta nopeaa ja hauskaa.

Arvoa

Opit raportoimaan työstä niin, että PO:kin tajuaa. Testaajan tulee olla aina valmis antamaan raportti, sillä se on testaajan paras käyntikortti.

Tuloksia

Dokumentointi on uskomattoman tylsää. Siksi siinäkin kannattaa keskittyä olennaiseen. Opit mitä ja miten testauksesta kannattaa oikeasti dokumentoida.

8.30 Ilmoittautuminen & aamukahvi

9.00-10.30 Ilman päämäärää ponnistelu on turhaa. Aloita loppu mielessä (workshop)

10.30 Kahvi

10.45-12.00 Testauksen tarinatyökalut!

12.00-13.00 Lounas

13.00-14.00 7 ajatusvirhettä testauksesta (Workshop #1)

14.00 Kahvi

14.20-16.00 7 Ajatusvirhettä testauksesta (Workshop #2)

16.00 Ensimmäinen koulutuspäivä päättyy

Kurssipäivä #1: Johtaminen

8.30 Ilmoittautuminen & aamukahvi

9.00-10.30 Testausrutiinien ruumiinavaus (workshop)

10.30 Kahvi

10.45-12.00 Testausrutiinien tunnistaminen ja muokkaaminen (workshop)

12.00-13.00 Lounas

13.00-14.00 Rakenteiden siirtyvyyden laki

(Workshop)

14.00 Kahvi

14.20-16.00 Menestys ei ole maratoni, se on viestikisa!

16.00 Koulutus päättyy

Kurssipäivä #2: Hands-on

Kahden päivän ohjelma

Antti Niityviidan työ on tehdä testaajista guruja. Liiketoiminnan suojelijoita, jotka osaavat tehdä ohjelmistokehityksestä kannattavampaa.

Kukaan ei halua ostaa paskaa softaa, joten testaajan tehtävä on löytää liiketoimintaa vaarantavat virheet silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta!

Hyvin hoidettu ohjelmistotestaus tarkoittaa enemmän hilloa alariville ja samalla laadukkaampia lopputuloksia asiakkaille.

Testaukseen Antti suhtautuu intohimoisesti. Ehkä juuri siksi mies valittiin myös vuoden testaajaksi vuonna 2012 ja hän käy puhumassa testaustapahtumissa säännöllisesti.

Kouluttaja: Antti Niittyviita

Kurssi maksaa itsensä takaisin nopeammin kuin uskotkaan.

Pakettiin kuuluu kaksi intensiivistä kurssipäivää, kaikki tarjoilut aamupalasta alkaen, sekä timantiksi tiivistetty joukko testauksen tärkeimpiä oivalluksia.

1550€

Minkä arvoinen yksi showstopper -virhe on sinulle tai tiimillesi? Jos tiimi löytää kurssin ansiosta yhdenkin vakavan virhe enemmän, koko homma maksaa itsensä oitis takaisin.

Ammatillinen tasonkorotuksesi alkaa tästä!

Tervetuloa mukaan!