97,00€ (sis alv)

7 day trial
Your payment information will be stored on a secure server for future purchases

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Ajanhallinnan kolmiolääke -onlinekurssi

Kun tilaat nyt 24/7 pääsyn Ajanhallinnan kolmiolääke -onlinekurssille, saat välittömän pääsyn kurssimateriaaliin juuri niin pitkäksi ajaksi kuin itse haluat. Saat ilmaisen pääsyn kurssimateriaaliin 7 päivän ajaksi, joten voit myös kokeilla kurssia riskittä.

HUOM! Hinnat nousevat pian. Kun tilaat nyt saat pitää nykyisen 97€/kk, niin pitkään kuin haluat.

Saat:

  • Ajanhallinnan kolmiolääke -onlinekurssin, jossa on yli 5h videomateriaalia sekä 50 jaksoa sisältäen lukuisia harjoitustehtäviä (kurssin hinta normaalisti 490€)

Lisäksi saat:

  • Nopea Ohjelmistotestaus -onlinekurssi (62 jaksoa, yli 8h videomateriaalia, 490€)
  • Testauksen Johtaminen -kurssi, julkaistaan heinäkuussa (790€)
  • Pääsy joka kuukausi streamattaviin huippuseminaareihin (948€/v)
  • Storytools of Testing -kirjan äänikirjana (30€)
  • BONUS: Pääsy AamuQAQA -ohjelmasarjan videokirjastoon, kolme tuotantokautta (59€)

Koko setin hinta olisi 2807€ erikseen ostettuna. Nyt saat pääsyn näihin ja kaikkiin tuleviin aineistoihin kokonaishintaan 97€/kuukausi!!!

Pre-korona-aikaan 2 päivän testauskurssi maksoi 1550€+alv ja siihen päälle vielä matka- ja hotellikulut. Kurssilla sait viettää kaksi päivää. Tämä paketti käyttää tuskin puoliakaan kurssibudjetistasi ja kaikki aineisto on käytettävissäsi 24/7!!!

TAKUU: Mikäli tulet toisiin aatoksiin, voit perua tilauksesi ilmaiseksi 7 päivän kuluessa. Homma hoituu nopeasti ja helposti tilisi asetuksista.

Haluatko liittyä mukaan vuodeksi kerrallaan ja säästää 17%? Tsekkaa koko vuoden diili tästä!

Kysymyksiä ja vastauksia

Sisältyykö hintaan arvonlisävero?

Kyllä. Suomalainen ALV 24% sisältyy hintaan.

Voiko tilauksen tehdä laskutuksella?

Kyllä. Laskutuksella voi tilata pääsyn kurssiaineistoihin vuodeksi kerrallaan. Klikkaa linkkiä ja tsekkaa tarjous tarkemmin!

Voinko luottaa teihin?

Vaikea sanoa. Kuitenkin, viimeisen 15 vuoden aikana yli 1800 ihmistä on osallistunut työpajoihimme ja kursseillemme. Voit tutustua yritykseemme ja testauspalveluihimme tarkemmin tässä: https://www.prove.fi

Missä on tietosuojaselosteenne?

Klikkaa tätä, jos haluat kurkistaa.

Mitä teette luottokorttitiedoilla?

Emme säilytä niitä lainkaan. Maksunvälityspalveluna käytämme Stripeä, kuten H&M, Sanoma ja Volvo! - Tietosi ovat siis hyvässä hoidossa!

 

Miksi tulisit mukaan?!

Olet täällä joko kiinnostuksesta tai siksi, että softatestauksessanne, laadussanne tai ajanhallinnassanne on kipupisteitä. Tämän kurssin aineisto on inspiroinut ja tarjonnut työkalupakin jo yli 1800 softa-alan ammattilaiselle käsitellä projektityön vaikeimpiakin asioita niin, että tasonkorotukset laadussa ja testauksessa eivät ole jääneet vahingoiksi! Tätä mahdollisuutta et halua missata.

Antti Niittyviita