Opi ajanhallinnan tärkeimmät taidot, menetelmät ja mallit vain 6 päivässä!

Langat eivät pysy enää käsissäni! Miten ehdin tehdä kaiken sovitussa aikataulussa? Stressikuorma sen kuin kasvaa kasvamistaan. Aikaa on liian vähän ja to do -listatkin ahdistaa... 

Kuulostaako tutulta? Ei hätää. Et ole asian kanssa yksin.

Ajanhallinnan kolmiolääke on videokurssi, joka on tarjonnut ajankäytön lääkepakkauksia jo yli 1500 softa-alan ammattilaiselle. Tsekkaa videolta, mistä on kyse.

Kurssille ovat tervetulleita tietysti kaikki muutkin!

TILAA KURSSI: 97€
 

Haluatko

 • jaksaa paremmin,
 • tuntea olosi energisemmäksi,
 • saada mielenrauhan tekemättömistä asioista,
 • olla tehokkaampi ja saada enemmän asioita aikaiseksi?
Kyllä, haluan kurssille mukaan!

HUOM! Ethän aikaile päätöksessäsi, sillä kurssin hinta nousee pian.

Nyt sinun on vielä mahdollista päästä mukaan vanhalla hinnalla!

Tätä mahdollisuutta et halua jättää käyttämättä. Klikkaa siis yllä olevaa nappia ja katso mitä kaikkea mukaan lähteminen tarjoaa sinulle.

Mitä kaikkea Ajanhallinnan kolmiolääke -kurssikokonaisuus pitää sisällään?

Ajanhallinnan kolmiolääke koostuu kuudesta kurssipäivästä, joiden aikana perehdytään ja harjoitellaan useita ajanhallinnan työkaluja. Kurssilla ei pelkästään kerrota työkaluja, vaan lopuksi sinua autetaan ottamaan ne käytäntöön saakka. Ajanhallinta on taito, jonka voi opetella!

Kurssipäivä 1 - Ajanhallinnan psykologia

Ajanhallinnan psykologia

Ensimmäisenä kurssipäivänä tutustutaan ajanhallinnan psykologiaan ja luodaan oikeanlainen mindset seuraaville kurssipäiville.

Kurssipäivä 2 - 4 tunnin työviikko

4 tunnin työviikko

Toisen kurssipäivän aikana käydään läpi 3 taktista ajanhallinnan työkalua, jotka auttavat työn johtamisessa ja asioiden organisoinnissa. 

Kurssipäivä 3 - Navigaattoriperiaate

Navigaattoriperiaate

Kolmannen kurssipäivän kantavana teemana on navigaattoriperiaate. Jotta kurssin työkaluista on sinulle oikeasti hyötyä, tarvitset tätä periaatetta.

Kurssipäivä 4 - Priorisointi

Priorisointi

Laita tärkeimmät asiat ensimmäiseksi. Neljännen kurssipäivän aikana opit mallin, joka auttaa sinua valitsemaan sekä tärkeimmät asiat että asiat, jotka voi tehdä myöhemmin.

Kurssipäivä 5 - RPM-menetelmä

RPM-menetelmä

Viides kurssipäivä on ns. hands-on-päivä, jonka aikana opit käyttämään RPM-menetelmää. Tämä käänteentekevä menetelmä auttaa sinua saamaan asioita aikaiseksi!

Kurssipäivä 6 - Integraatiopäivä

Integraatiopäivä

Olen saanut lukuisia pyyntöjä siitä, miten kurssin työkalut saa vietyä käytännön tasolle saakka? Viimeinen kurssipäivä vetää koko kurssin yhteen ja vastaa yleisön toiveeseen.

TILAA KURSSI: 97€

 

Mitä opit kurssilla?

Kurssilta saat lukuisia ajanhallinnan työkaluja ja kukoistukseen johtavia ajatuksen siemeniä. Kurssin tarkoitus on auttaa sinua paitsi hallitsemaan ajankäyttöäsi paremmin myös saamaan asioita enemmän aikaiseksi samalla, kuin tunnet olosi energisemmäksi, pystyvämmäksi ja rauhallisemmaksi.

Kapasiteettisi siis kasvaa! Huomion suuntaamisen taito on onnistumisen ensimmäinen edellytys. Keskity sekunteihin, sillä yksinkertaisuus kutsuu toimintaan. Kun pystyt hallitsemaan aikaasi, jaksat paremmin, olet energisempi ja saat enemmän asioita aikaiseksi. 

Kurssilla opit lukuisia ajanhallinnan taitoja ja työkaluja tehokkaampaan ajankäyttöön. Opit käyttämään aikasi olennaiseen ja karsimaan epäolennaiset tehtävät kalenteristasi. Opit vieläpä viemään ajatukset, työkalut ja mallit käytäntöön saakka.

Tulokset eivät tottele tietämistä, ne tottelevat tekemistä. Siksi käärimme kurssilla myös hihat ja teemme monia harjoituksia!

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu 6 päivästä, 50 jaksosta ja yli 5 tunnista videomateriaalia ja harjoituksia.

Kurssilta saat lukuisia ajanhallinnan työkaluja:

 • 3 mestaritaitoa
 • Hallinnan ympyrä
 • Pareton sääntö
 • Parkinsonin laki
 • Chuncking-työkalu
 • Navigaattoriperiaate
 • RPM-menetelmä
 • Miten johtaa omaa ajankäyttöä?
 • Miten saada asioita aikaiseksi?
 • Miten priorisoida tärkeimmät tehtävät ja karsia epäolennaiset?

And the list goes on and on!

Etukäteen on tietenkin mahdotonta kuvata kaikkia niitä oivalluksia ja inspiraation määrää, joka kurssista seuraa. Se onnistuu ainoastaan kokemalla Ajanhallinnan kolmiolääkettä. Onneksi kokeileminen on riskitöntä!

7 päivän takuu

Olemme niin vakuuttuneita kurssiaineiston vaikuttavuudesta, että annamme kaiken aineiston ilmaiseksi käyttöösi 7 päivän ajaksi. Mikäli mistä tahansa syystä homma ei maistu, voit perua tilauksen napin painalluksella!

TILAA KURSSI: 97€

 

Kurssilaisten kertomaa

Trustmary Reviews

Ajanhallinnan kolmiolääke -onlinekurssi

Testauskoulutus.com on palvelu, jonka kautta saat välittömän ja jatkuvan pääsyn kasvavaan kirjastoon online-koulutuksia aiheista kuten Nopea Ohjelmistotestaus ja Testauksen Johtaminen sekä nyt myös Ajanhallinnan kolmiolääke.

Lisäksi saat kuukausittain pääsyn live-streamina toimitettaviin miniseminaareihin ja Q&A -sessioihin. Kaikki tämä alle yhden testauskurssin hinnalla!

Klikkaa alapuolella olevasta napista ja liity mukaan!

TILAA KURSSI: 97€